31mrt

Terwijl de energieprijzen onophoudelijk blijven stijgen, vrezen veel zwembadeigenaars voor hun energierekening op het einde van het jaar. Ons ervaren team biedt een pallet van innovatieve oplossingen aan met een warmtepomp, zonnepanelen, een slimme meter en onze nieuwste zwembadsturing uitgerust met een PLC-sturing kan jouw zwembad namelijk werken als thermische batterij op zonnige dagen.

Verwarm je zwembad met de overcapaciteit van je zonnepanelen

Op zonnige dagen haal je binnenkort best alles uit je zonnepanelen, dit om een torenhoge energierekening te vermijden. Maar wat als je niet thuis bent en dus ook maar een minimum aan energie verbruikt?  Als je overcapaciteit hebt door je zonnepanelen dan kan je daar je zwembadwater mee verwarmen. Minipool biedt een combinatie aan van een frequentiesturing met een PLC-sturing. Dit systeem laat de zwembadtoestellen toe om te communiceren met de slimme meter. Zo wordt het overschot aan energie gebruikt om het zwembadwater op te warmen waardoor jij én minder energie verbruikt én gewoon kan zwemmen in aangenaam warm water! Door te kiezen voor high-end materiaal kunnen we zelfs het volledige zwembadsysteem vanop afstand monitoren, beheren en ingrijpen indien nodig. Het kunnen ingrijpen vanop afstand is nieuw in de zwembadwereld en staat bij vele zwembadbouwers nog maar in de kinderschoenen.

Frequentiegestuurde pomp

Met een frequentiegestuurde pomp verbruik je namelijk maar een derde van je elektriciteit meer ten opzichte van de klassieke zwembadpomp. Ook met een solar lamellen zwembadafdekking zorg je voor extra warmte in het water.

Heb je vragen rond wat er op dat vlak allemaal mogelijk is? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info.

Minipool

Minipool is producent, verdeler en zwembadinstallateur van kleine en middelgrote veelzijdige zwembaden.

Minipool est un fabricant, distributeur et installateur de piscines polyvalentes de petite et moyenne taille.

Minipool ist ein Hersteller, Händler und Installateur von kleinen und mittelgroßen Mehrzweckpools.

Minipool is a manufacturer, distributor and pool installer of small and medium sized versatile pools.

Nieuwlandlaan 57, B-3200 Aarschot
Volg ons:
Follow us:

Suivez-nous:

Folge uns:

Recente blogartikels

Recent blog posts

Articles de blog récents

Neueste Blogbeiträge

Bespaar energie met een zwembadsturing

...

Een klein zwembad op maat van je tuin

...

Nieuwsbrief

Newsletter

Bulletin d'information

Newsletter

Blijf op de hoogte met tips en nieuwigheden rond zwembaden. Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang een brochure van Minipool vol inspiratie.

Stay up to date with tips and novelties around swimming pools. Subscribe to our newsletter now and receive a brochure from Minipool full of inspiration.

Restez informé des conseils et des nouveautés concernant les piscines. Inscrivez-vous à notre newsletter et recevez une brochure Minipool pleine d'inspiration.

Bleiben Sie informiert mit Tipps und Neuigkeiten rund ums Schwimmbad. Abonnieren Sie unseren Newsletter und Sie erhalten eine Minipool-Broschüre mit vielen Anregungen.

Copyright © 2022 All rights reserved. Design by Quanto

Privacybeleid     |      Cookiebeleid