31mrt

Wie denkt dat een zwembad plaatsen alleen kan in een grote tuin heeft het fout. Zelfs in een kleine tuin kunnen wij jouw droomzwembad aanleggen. Zo kan jij ook in een stadstuintje van verfrissing genieten op warme dagen. Maar wat zijn nu de voordelen van zwembad in een kleine tuin? Leisure Pools zet ze op een rijtje.

Een zwembad op maat van je tuin

Steeds meer mensen kiezen voor een klein zwembad in hun tuin. De zogenaamde plunge pools hebben de laatste jaren dan ook enorm aan populariteit gewonnen. In de eerste plaats installeren mensen een zwembad in de tuin om te ontspannen, maar we horen ook regelmatig dat een zwembad in een kleine tuin een decoratieve meerwaarde heeft. Zeker in combinatie met gekleurde zwembadverlichting, een standbeeld, of een kleine fontein wordt het een heuse eyecatcher. En zo’n klein zwembad heeft echt voor ieder wat wils!

De voordelen van een klein zwembad

Een zwembad in een kleine tuin is gegarandeerd even leuk als een groter zwembad. Je kan op warme dagen in het water springen voor verkoeling, je vrienden/familie uitnodigen voor een poolparty of gewoon samen met de (klein)kinderen zwemmen. Bovendien heeft een klein zwembad nog enkele extra voordelen:

1. Je bespaart

Een kleiner zwembad is natuurlijk goedkoper dan een groter. Je hebt namelijk minder materiaal nodig om het te bouwen en het is sneller geïnstalleerd. Daarnaast is er minder water nodig om het zwembad te vullen, iets wat de kosten nog drukt. Ook je energiefactuur ligt op termijn beduidend lager bij een klein zwembad.

2. In sommige gevallen heb je geen bouwvergunning nodig

In de meeste gevallen heb je voor een zwembad kleiner dan 10 m2 geen bouwvergunning nodig. Hoe minder administratie, hoe sneller jij kan zwemmen!

3. Werk aan je gezondheid met een zwembad met tegenstroom

Om voor uren zwemplezier te zorgen in een klein zwembad kunnen we er een tegenstroom in installeren. Zo kan je op dezelfde plaats in het zwembad blijven zwemmen, sportief of recreatief. Dit is dus niet alleen beter voor je fysieke gezondheid, maar ook je mentale gezondheid heeft er baat bij. Wie kikkert er nu niet op van wat baantjes te trekken na een stresserende dag?

Heb je nog vragen of wil je graag een offerte? Neem contact met ons!

Minipool

Minipool is producent, verdeler en zwembadinstallateur van kleine en middelgrote veelzijdige zwembaden.

Minipool est un fabricant, distributeur et installateur de piscines polyvalentes de petite et moyenne taille.

Minipool ist ein Hersteller, Händler und Installateur von kleinen und mittelgroßen Mehrzweckpools.

Minipool is a manufacturer, distributor and pool installer of small and medium sized versatile pools.

Nieuwlandlaan 57, B-3200 Aarschot
Volg ons:
Follow us:

Suivez-nous:

Folge uns:

Recente blogartikels

Recent blog posts

Articles de blog récents

Neueste Blogbeiträge

Bespaar energie met een zwembadsturing

...

Een klein zwembad op maat van je tuin

...

Nieuwsbrief

Newsletter

Bulletin d'information

Newsletter

Blijf op de hoogte met tips en nieuwigheden rond zwembaden. Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang een brochure van Minipool vol inspiratie.

Stay up to date with tips and novelties around swimming pools. Subscribe to our newsletter now and receive a brochure from Minipool full of inspiration.

Restez informé des conseils et des nouveautés concernant les piscines. Inscrivez-vous à notre newsletter et recevez une brochure Minipool pleine d'inspiration.

Bleiben Sie informiert mit Tipps und Neuigkeiten rund ums Schwimmbad. Abonnieren Sie unseren Newsletter und Sie erhalten eine Minipool-Broschüre mit vielen Anregungen.

Copyright © 2022 All rights reserved. Design by Quanto

Privacybeleid     |      Cookiebeleid